Fest/arrangementer

Hold drømmebrylluppet, konfirmationen eller 40 års fødselsdagen på Gørdinglund Herregård i idylliske omgivelser. Vi har 2 hyggelige festsale at vælge mellem - en 300 m2 stor renoveret festsal der kan deles op efter ønske og ligger ifm. hovedhuset. Salen kan rumme op til 150 personer og med plads til musik/band. Der er køkkenfaciliteter, borde og stole til rådighed samt overnatningsmulighed for 32 personer i hyggelige værelser. Der er 3 toiletter i forbindelse med festsalen.
Gæsterne har ligeledes mulighed for at benytte stedets forskellige aktiviteter og spil.
 
Fra omkring 2018 er det muligt at leje vores kommende festsal i gårdens anden længe. Den bliver 140 m2 med plads til ca. 80 personer. Der er tilhørende køkken, toiletter og en hyggelig kaffestue på 1. salen med udsigt over ådalen og haven. Den kan lejes uafhængigt fra gårdens yderligere bygninger og vi tilstræber at der ikke holdes 2 fester samme dag. Se mere under priser.

Ved leje af Gørdinglund Herregård får I muligheden for at designe Jeres egen fest. Vores koncept bygger på at man lejer hele hovedhuset med alle værelser samt festsalen/aktivitetshallen. Man står selv for opdækning af borde, bespisning, drikkevarer osv.
 
Vi anbefaler stærkt at I vælger madlevering fra en af vores samarbejdspartnere.
På den måde får I partnere som kender huset og dets udstyr. Dette er vigtigt for en vellykket fest. Som minimum anbefaler vi at I vælger mindst en af vores piger til at hjælpe i køkkenet. Kontakt os for henvisningen.

Send venligst en forespørgsel i højre side for at forhøre om ledige datoer til Jeres fest.
I finder vores priser i menuen til venstre. 
Vi giver også gerne en rundvisning på stedet.

Vores samarbejdspartnere kan kontaktes direkte vedr. forespørgsel på mad og evt. yderligere hjælp til Jeres fest.
Gørdinglund I/S
Hessellundvej 5
6690 Gørding
Telefon: 29600763
Cvr: 34840172
 
 
Gørdinglund I/S | CVR: 34840172 | Hessellundvej 5, 6690 Gørding  | Tlf.: 29600763 | mail@gordinglund.dk